Makelaar in Wapenveld voor koop, verkoop en taxatie

Makelaar in Wapenveld gezocht? Veltkamp & Stam staat voor u klaar om uw huis in Wapenveld te kopen, verkopen of laten taxeren. Wij zijn gespecialiseerde makelaar in Wapenveld en omgeving. Wij kennen de omgeving als geen ander, vandaar dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn als het gaat om het kopen, verkopen of laten taxeren van een woning in deze stad. Onze website biedt altijd een actueel overzicht van het huidige aanbod van woningen in Wapenveld en omliggende dorpen en steden.

Makelaar in Wapenveld | Veltkamp & Stam

  • Begeleiding van begin tot eind bij koop en verkoop;
  • Wij kunnen ook een taxatierapport voor u opstellen;
  • Uw woning wordt snel onder de aandacht gebracht;
  • Wij hebben goede connecties met hypotheekverstrekkers.
  • Goede reviews van onze klanten

Wonen in Wapenveld

Wapenveld is een klein dorp net onder Zwolle. Het dorp heeft net iets meer dan 6.000 inwoners en daar kunt u er een van worden. Het dorp ligt aan de rand van de Veluwe en valt onder de gemeente Heerde. Het Apeldoorns Kanaal en rivier de IJssel stromen vlak langs Wapenveld en er is veel natuur in de omgeving.

Doordat het dorp in de buurt van Zwolle ligt, bent u toch dicht bij een grote stad terwijl u zelf in een rustig dorp, omringd door natuur woont. Ook Apeldoorn en Deventer zijn relatief dicht bij. De A50 ligt zeer dichtbij Wapenveld. U kunt vanuit Wapenveld heerlijk wandelen op de Veluwe of langs de IJssel. Het dorp ligt in Gelderland, maar precies op de grens van Overijssel.

Huis verkopen in Wapenveld

Wilt u verhuizen uit Wapenveld of naar een ander huis binnen deze fijne plaats? Dan kunnen wij uw huis voor u verkopen. Uw huis wordt op onze website snel en professioneel onder de aandacht gebracht bij het juiste publiek. Het is ons doel om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u met een gerust hart uw nieuwe woning kunt betrekken.

Verder kunnen wij ook uw woning voor u taxeren. Dit is nodig voor bijvoorbeeld de verkoop van uw huis, maar het kan zijn dat u voor andere zaken een taxatierapport nodig hebt. Voor de taxatie van uw huis wordt er naar diverse factoren gekeken, zoals de ligging van het pand, de staat van het onderhoud en aanwezige energiezuinige voorzieningen. Ook rechten en plichten spelen mee. Bij ons krijgt u altijd een gevalideerd taxatierapport. Dit stellen wij op volgens de richtlijnen van het NWWI en de Taxateurs Unie.

Enkele reviews van onze klanten

Vakkundig en soepel

Het verkooptraject liep van begin tot het eind vakkundig, soepel en snel. We zijn zeer tevreden over de begeleiding van de medewerkers van Veltkamp & Stam Admono Makelaars. Een absolute aanrader voor de verkoop van een woning.

Roelie van t Hul, review op Google

Persoonlijk en goed advies

Goed advies, persoonlijke contact, prettige mensen in de omgang die met je meedenken. Goede ontvangst, zakelijk op de hoogte en bekend met de markt en goede koffie.

Dirk Van Der Worp, review op Google

Snel en meedenkend

Wij raden iedereen dit kantoor aan. Zowel voor aankoop als verkoop. Ze werken snel, denken mee en zijn reëel. Kortom: goed kantoor!

Frank de Groot, review op Google

Huis kopen in Wapenveld

Op onze website vindt u het huidige aanbod van woningen in Wapenveld. Bent u op zoek naar uw droomhuis en staat deze er niet tussen op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om met u mee te denken zodat wij uw droomhuis in Wapenveld voor u kunnen vinden.

Neem contact op

Wilt u ons inschakelen als makelaar in Wapenveld? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons inschakelen voor de koop van een woning, de verkoop van een woning of het taxeren van uw woning. Wij kijken graag met u mee naar wat wij voor u kunnen betekenen. Contact opnemen doet u gewoon via het contactformulier op de website. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen naar 038 – 444 7111 maar u kunt ook een e-mail sturen naar info@veltkampenstam.nl.