Diensten

Veltkamp & Stam Admono makelaars staat voor u klaar met diverse diensten. Zo willen wij u zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Wij kunnen u onder andere begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning en de verkoop van uw huis. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een taxatierapport voor de financiering of een vrijblijvende waardebepaling. Daarnaast verzorgen wij ook nieuwbouwadvies, adviseren we instanties omtrent bouwen en werken we samen met de beste hypotheekadviseurs binnen hun vak.

 

  • Woning verkopen: als u uw woning wilt verkopen, is het belangrijk dat u een makelaar hebt die met u meedenkt. Verder moet u op de juiste manier geïnformeerd worden en de potentiële kopers moeten een zo duidelijk mogelijk beeld krijgen van de woning. Dit kunnen wij voor u regelen.
  • Woning kopen: de aankoop van een woning is een grote stap. Wij staan u bij op het gebied van bouwkundige, juridische en financiële aspecten. Verder weten wij precies hoe we moeten handelen, zodat u uw droomhuis kunt kopen.
  • Woning taxeren: er zijn diverse redenen waarom het handig is om te weten hoeveel uw woning waard is. Mogelijk wilt u een nieuwe woning kopen of een verbouwing financieren. Wij kunnen u bijstaan op het gebied van taxatie en zullen u een correct taxatierapport uitbrengen.
  • Nieuwbouwadvies: wij begeleiden u als u een nieuwbouwhuis aan wilt kopen. Wij hebben zeer veel ervaring op het gebied van nieuwbouwwoningen en kunnen u adviseren en met u meedenken.
  • Consultancy: in opdracht van (lokale) overheden, ontwikkel- en bouwbedrijven en woningbouwverenigingen geven wij advies op consultbasis als het om huisvestingsvraagstukken gaat.
  • Hypotheek & verzekeringen: aangezien een hypotheek een flinke lening is, is het belangrijk dat u hier goed in bijgestaan wordt. Dit kunnen wij voor u doen. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren op het gebied van verzekeringen.