Over Veltkamp & Stam

Admono Makelaars

Wij staan voor persoonlijke, échte aandacht. Bij ons bent u niet ‘de verkoper van’, maar gewoon onze relatie. De kracht van ons kantoor is dat we altijd van elkaar weten wat er speelt en dat we met u meeleven.  

Een huis kopen of verkopen is vaak een spannend proces. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat u ons altijd kunt bereiken. Onze betrokkenheid is oprecht, wij vinden het telkens opnieuw heel bijzonder om in zo’n proces met u mee te denken en te kunnen helpen.

Wij stellen ons graag aan u voor!

 

Veltkamp-en-Stam-Admono-makelaar-Zwolle-Hattem-NVM-verkoopmakelaar-medewerkers-Alfred – 004
Alfred van de Beerecamp

Vanaf 2007 ben ik makelaar en taxateur bij destijds Veltkamp & Stam makelarij, nadat ik eerst een aantal jaren ervaring in ...

Veltkamp-en-Stam-Admono-makelaar-Zwolle-Hattem-NVM-verkoopmakelaar-medewerkers-Alexander – 005
Alexander Barelds

Sinds 2002 woon ik met veel plezier in het diverse Zwolle. Dit doe ik samen met mijn vrouw Nicole en...

Veltkamp-en-Stam-Admono-makelaar-Zwolle-Hattem-NVM-verkoopmakelaar-medewerkers- Manon-002
Manon Lemstra - Lans

Met veel plezier woon ik sinds een aantal jaren in het prachtige Hattem. Hier woon ik samen met mijn man en onze zoon.

Veltkamp-en-Stam-Admono-makelaar-Zwolle-Hattem-NVM-verkoopmakelaar-medewerkers-Sjantien – 003
Sjantien van Ommen

Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij Veltkamp & Stam | Admono makelaars als commercieel binnendienst...