Woning taxeren

Om diverse redenen kan het verstandig zijn om uw woning te laten taxeren. U krijgt dan een compleet overzicht van wat uw woning op dit moment waard is. Een taxatierapport kan goed zijn voor de financiering van een nieuwe woning of een verbouwing. Een strategisch plan kan hiermee goed onderbouwd worden. Veltkamp & Stam Admono makelaars staat voor u klaar om u een compleet taxatierapport uit te brengen.

Onze makelaars Alexander Barelds en Alfred van de Berenkamp zijn ook taxateur. Om de betrouwbaarheid van het taxatierapport te garanderen, zijn zij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Tevens zijn ze als register-taxateur ingeschreven bij het register VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateur. Uw taxatierapport is gewaarborgd van een correcte validatie doordat ze ook NWWI taxateurs zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om een taxatie van uw woning.

Wij verzorgen het taxatieproces van A tot Z voor u. Indien u dat wenst, kunt u ons ook inschakelen voor andere diensten waarvoor u een taxatierapport voor nodig hebt. Wij staan u graag bij als u de woning wilt verkopen, of wanneer u een hypotheek aan gaat vragen. Neem direct contact met ons op.

Onze diensten

Direct contact

Veltkamp & Stam Admono Makelaars
Kruisstraat 7
8051 GD Hattem

T: 038 - 444 7111
E: info@veltkampenstam.nl