Woning verkopen

Denkt u er over na om uw woning te verkopen? Het kan zijn dat u groter, of juist kleiner wilt wonen. Het verkopen van uw woning is een hele stap, daarom is het belangrijk om een goede makelaar in de arm te nemen. Het is namelijk niet voldoende om enkel de woning op het internet of in een etalage aan te bieden. Bij de verkoop van een woning komt veel meer kijken. Veltkamp & Stam Admono makelaars kan u zeer goed bijstaan bij de verkoop van uw woning.

Woning onder de aandacht brengen

Het is zeer belangrijk dat de potentiële kopers van uw woning goed geïnformeerd worden over de woning, en dat ze een duidelijk beeld krijgen. Dit is goed te bereiken door bijvoorbeeld een reportage geschoten door een professionele fotograaf, een plattegrond, stylingadvies voor de beste beelden en een bouwkundige rapportage. Deze zaken kunnen wij allemaal voor u regelen.

U bent altijd van harte welkom bij ons, of u nou nog in de oriënterende fase zit, of al over wil gaan tot verkoop. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Dit vindt bij u thuis plaats, zodat we direct een goed beeld hebben van de te verkopen woning. Het advies werken wij altijd volledig onderbouwd voor u uit, kosteloos. U krijgt tevens een goed beeld van de werkwijze en de kosten die er bij komen kijken. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden met onze expertise.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op als u overweegt om uw woning te verkopen. Het intake gesprek is altijd gratis en vrijblijvend, dus ook als u het nog niet zeker weet kunt u al een gesprek aangaan. U neemt zeer eenvoudig contact op via onderstaande button. Tevens kunnen wij u begeleiden met het kopen van een woning en andere zaken.

Onze diensten

Direct contact

Veltkamp & Stam Admono Makelaars
Kruisstraat 7
8051 GD Hattem

T: 038 - 444 7111
E: info@veltkampenstam.nl