Over Veltkamp & Stam

Admono Makelaars

Wij staan voor persoonlijke, échte aandacht. Bij ons bent u niet ‘de verkoper van’, maar gewoon onze relatie. De kracht van ons kantoor is dat we altijd van elkaar weten wat er speelt en dat we met u meeleven.  

Een huis kopen of verkopen is vaak een spannend proces. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat u ons altijd kunt bereiken. Onze betrokkenheid is oprecht, wij vinden het telkens opnieuw heel bijzonder om in zo’n proces met u mee te denken en te kunnen helpen.

Wij stellen ons graag aan u voor!

 

Veltkamp-en-Stam-Admono-makelaar-Zwolle-Hattem- NVM – verkoopmakelaar – over ons -004
Alfred van de Beerecamp

Vanaf 2007 ben ik makelaar en taxateur bij destijds Veltkamp & Stam makelarij, nadat ik eerst een aantal jaren ervaring in ...

Veltkamp-en-Stam-Admono-makelaar-Zwolle-Hattem- NVM – verkoopmakelaar – over ons -007-2
Manon Lemstra - Lans

Als trotse inwoner van Hattem ben ik sinds 2018 werkzaam bij dit kantoor. Klanten helpen en blij maken, dat is mijn passie.

Veltkamp-en-Stam-Admono-makelaar-Zwolle-Hattem- NVM – verkoopmakelaar – over ons -002-2
Alexander Barelds

Sinds 2002 woon ik met veel plezier in het diverse Zwolle. Dit doe ik samen met mijn vrouw Nicole en...

Veltkamp-en-Stam-Admono-makelaar-Zwolle-Hattem- NVM – verkoopmakelaar – Hester – Kantoor999
Hester van Laar

Bij het verkopen van onze woning én het vinden van ons nieuwe huis kwam ik in aanraking met Admono...