Makelaar in Heerde voor uw huis

Bent u op zoek naar een makelaar in Heerde om een huis te kopen of verkopen? Dan moet u bij Veltkamp & Stam zijn. Wij zijn een makelaarskantoor in Heerde en kennen de omgeving dusdanig goed, dat wij u altijd goed kunnen helpen bij de verkoop van uw huis of bij de zoektocht naar een nieuw huis. Tevens kunnen wij een woning voor u taxeren. Op onze website vindt u een actueel overzicht van het huidige aanbod van woningen in Heerde en omgeving.

Makelaar in Heerde | Veltkamp & Stam

  • Begeleiding van begin tot eind bij koop en verkoop;
  • Wij kunnen ook een taxatierapport voor u opstellen;
  • Uw woning wordt snel onder de aandacht gebracht;
  • Wij hebben goede connecties met hypotheekverstrekkers.
  • Goede reviews van onze klanten

Wonen in Heerde

Heerde is een gemeente aan de rand van de Veluwe, waar ongeveer 19.000 inwoners wonen. In de plaats Heerde wonen ongeveer 12.000 inwoners. Heerde is een Cittaslow gemeente, wat betekent dat de gemeente op de gebieden van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit goed scoren. Het Cittaslow keurmerk is een internationaal keurmerk.

Heerde ligt tussen Zwolle en Apeldoorn in. Ondanks dat het een relatief kleine stad is, bent u toch nog in de buurt van grotere steden. Deze zijn uitstekend te bereiken via de A50. Vanuit Heerde kunt u heerlijk van de natuur van de Veluwe genieten. Er beginnen diverse wandelroutes vlak naast het centrum van Heerde en ook op het Heerderstrand kunt u heerlijk recreëren in de zomer.

Huis verkopen in Heerde

Woont u al in Heerde maar wilt u verhuizen? Dan kunnen wij uw huis voor u verkopen. Uw huis wordt door ons snel en professioneel onder de aandacht gebracht. Op deze manier wordt uw huis snel verkocht en kunt u spoedig verhuizen naar uw nieuwe woning. Wilt u uw huis verkopen? Neem dan direct contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden rondom de verkoop van uw huis.

Tevens kunnen wij uw huis voor u taxeren. In sommige situaties hebt u namelijk een taxatierapport nodig. Deze kunnen wij voor u verzorgen. De waarde van uw huis wordt bepaald aan de hand van diverse factoren. Dit zijn bijvoorbeeld de ligging van het pand, de staat van het onderhoud en diverse energiezuinige voorzieningen. Tevens spelen bepaalde rechten en plichten mee. Wij bieden u altijd een gevalideerd rapport, dat is opgesteld volgens de richtlijnen van het NWWI en de Taxateurs Unie.

Enkele reviews van onze klanten

Vakkundig en soepel

Het verkooptraject liep van begin tot het eind vakkundig, soepel en snel. We zijn zeer tevreden over de begeleiding van de medewerkers van Veltkamp & Stam Admono Makelaars. Een absolute aanrader voor de verkoop van een woning.

Roelie van t Hul, review op Google

Persoonlijk en goed advies

Goed advies, persoonlijke contact, prettige mensen in de omgang die met je meedenken. Goede ontvangst, zakeijk op de hoogte en bekend met de markt en goede koffie.

Dirk Van Der Worp, review op Google

Snel en meedenkend

Wij raden iedereen dit kantoor aan. Zowel voor aankoop als verkoop. Ze werken snel, denken mee en zijn reëel. Kortom: goed kantoor!

Frank de Groot, review op Google

Huis kopen in Heerde

Bent u op zoek naar een huis in Heerde? Kijk dan gerust naar het huidige aanbod, dit staat altijd op onze website. Staat uw droomhuis er niet bij? Geen zorgen. Neem gerust contact met ons op, dan denken wij graag met u mee. Het is ons doel om u aan uw droomhuis op de Veluwe te helpen.

Neem direct contact op

Ziet u het zitten om in Heerde te wonen en zoekt u een makelaar in Heerde? Neem dan direct contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een huis kopen, verkopen of laten taxeren. U neemt contact op via het contactformulier op de website, maar u kunt ook bellen. Dit doet u naar 038 – 444 7111. Het is uiteraard ook mogelijk om te e-mailen. Dit doet u naar info@veltkampenstam.nl.