Nieuwbouw projecten

Veltkamp en Stam | Admono makelaars is nieuwbouwspecialist. Wij adviseren projectontwikkelaars over de (on)mogelijkheden in het kader van woningbouw.

Ook begeleiden wij vanuit onze uitgebreide ervaring op het gebied van nieuwbouwwoningen diegenen die overwegen een nieuw te bouwen huis aan te kopen.

Veenstaete - Hattem

veenstate

Gasloos en duurzaam wonen.

Stelt u zich eens voor… (bijna) energieneutraal wonen, een ruime tuin, parkeren op eigen terrein en grenzend aan het Geldersch landschap. Bos en water op loopafstand, waar je tussen oude bomen zo naar toe wandelt. Met daar bovenop het genot van een fijn huis, dat voldoet aan alle hedendaagse kenmerken voor energiebewust wonen en comfort. KHV Architecten is verantwoordelijk voor het prachtige ontwerp van 18 twee-onder-een kapwoningen. Liever zelf bouwen? Er worden ook 2 bouwkavels aangeboden om een vrijstaand huis naar eigen wens te ontwerpen.

Poort van Hattem

poortvanhattem_buurmanfotografie-1

6 fraaie koopappartementen aan de rand van Hattems binnenstad met de naam ‘Poort van Hattem’.

Hanzestad Hattem is een stad gelegen aan de noordrand van de Veluwe en staat bekend om o.a. het Bakkerijmuseum, het Voerman en Anton Pieck museum. Het heeft haar eigen charme en identiteit. De stad is omringd door prachtige natuurgebieden: de uitgestrekte uiterwaarden langs de IJssel en de bosrijke Veluwe. In de binnenstad zijn veel authentieke panden te vinden. Het diverse winkelaanbod en de fijne terrassen op de Markt maken van Hattem een levendige stad. Daarnaast ligt Zwolle op een steenworp afstand. Voor ieder wat wils!

De gulden ploeg - centrum van Heerde

Scherm­afbeelding 2023-07-11 om 10.55.17

8 betaalbare koopappartementen in het centrum van Heerde.

Op een prachtige plek op de Noord-Veluwe ligt het lieflijke Heerde. Aan de westkant vindt u uitgestrekte bossen, weidse heidevelden, maar dat is nog niet alles. De unieke ligging langs de uiterwaarden van de IJssel aan de oostelijke zijde van de gemeente maakt het plaatje helemaal compleet. Het landschap zorgt voor een gevarieerde flora en fauna; er is echt voor elk wat wils. Het is niet voor niets dat hier veel fietsers en wandelaars komen onthaasten.