Nieuwbouw projecten

Veltkamp en Stam | Admono makelaars is nieuwbouwspecialist. Wij adviseren projectontwikkelaars over de (on)mogelijkheden in het kader van woningbouw.

Ook begeleiden wij vanuit onze uitgebreide ervaring op het gebied van nieuwbouwwoningen diegenen die overwegen een nieuw te bouwen huis aan te kopen.

'Poort van Hattem' - 6 koopappartementen

poortvanhattem_buurmanfotografie-1

6 fraaie koopappartementen aan de rand van Hattems binnenstad met de naam ‘Poort van Hattem’.

Hanzestad Hattem is een stad gelegen aan de noordrand van de Veluwe en staat bekend om o.a. het Bakkerijmuseum, het Voerman en Anton Pieck museum. Het heeft haar eigen charme en identiteit. De stad is omringd door prachtige natuurgebieden: de uitgestrekte uiterwaarden langs de IJssel en de bosrijke Veluwe. In de binnenstad zijn veel authentieke panden te vinden. Het diverse winkelaanbod en de fijne terrassen op de Markt maken van Hattem een levendige stad. Daarnaast ligt Zwolle op een steenworp afstand. Voor ieder wat wils!

Locatie:
Direct gelegen aan de toegangsweg naar Hattem. Zo bent u binnen enkele minuten in het centrum van Hattem, maar kunt u ook genieten van een prachtige wandeling langs de Hoenwaard. Een mooie combinatie van twee werelden en dat om de hoek! Wie hier komt te wonen, geniet van alles wat Hattem te bieden heeft.

Energiezuinig:
De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail en zijn voorzien van energiezuinige voorzieningen zoals een individuele warmtepomp, HR++ glas, zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling. Zo profiteert u in de zomer en in de winter van het wonen in een energiezuinig appartement.

Appartement:
Het nieuwbouwproject bestaat uit 6 koop- en 18 huurappartementen verdeelt over 3 verdiepingen. De koopappartementen zullen in prijs variëren tussen de
€ 210.000,- v.o.n. en € 275.000,- v.o.n.

Via de algemene entree heeft u toegang tot alle appartementen. Bij binnenkomst in de hal treft u de brievenbussen en intercom. Via de lift of het trappenhuis betreedt u de verdiepingen.

Alle appartementen zijn voorzien van één slaapkamer, een badkamer welke voorzien is van een douche en wastafelmeubel, separaat toilet, technische ruimte (met warmtepomp en aansluiting voor wasmachine/droger), een woonkamer en een open keuken. Voor de keukenopstelling worden er standaard aansluitpunten aangebracht. Doordat de appartementen zijn gelegen op een hoek, beschikken ze over veel natuurlijk lichtinval.

Parkeergelegenheid en berging:
Het appartementencomplex beschikt over een parkeerterrein met 8 parkeerplekken. Het parkeerterrein is toegankelijk via de Allee. Doordat het beperkte aantal parkeerplekken op het terrein en de in de omgeving, heeft de opdrachtgever als voorkeur om de appartementen te verkopen aan een gegadigde die niet in het bezit is van een auto en deze wens ook niet heeft.

Naast de parkeerplaatsen worden er ook twee houten bergingen geplaatst, voor gezamenlijk gebruik, waar de fietsen gestald kunnen worden.

• Start bouw Q2 2024;
• Oplevering Q3 2025;
• Elk appartement krijgt minimaal 2 zonnepanelen;
• Energielabel A+++;
• Inschrijven via een inschrijfformulier;
• Verdeling gaat via toewijzing.