Makelaar in Kampen

Bent u op zoek naar een makelaar in Kampen? Makelaar Veltkamp en Stam kent deze omgeving als geen ander, en kan u dus als de beste helpen bij uw zoektocht naar een huis. Wij bieden op onze website een overzicht van alle woningen die in de omgeving te koop zijn. Tevens kunt u bij ons terecht als u uw huis in Kampen juist wilt verkopen of uw woning wilt laten taxeren.

Makelaar in Kampen | Veltkamp & Stam

  • Begeleiding van begin tot eind bij koop en verkoop;
  • Wij kunnen ook een taxatierapport voor u opstellen;
  • Uw woning wordt snel onder de aandacht gebracht;
  • Wij hebben goede connecties met hypotheekverstrekkers.
  • Goede reviews van onze klanten

Wonen in Kampen

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad aan de IJssel, gelegen in de gelijknamige gemeente Kampen. De titel ‘Hanzestad’ komt uit de 14e en 15e eeuw, toen er een samenwerking ontstond tussen diverse steden die aan de IJssel gevestigd zijn. Doordat de stad al in 1150 is ontstaan, is er nog altijd sprake van een historische binnenstad waar u terecht kunt voor diverse winkeltjes en mooie terrassen.

Kampen ligt in de buurt van Zwolle. Deze stad is gemakkelijk te bereiken met het OV, daar de trein er slechts tien minuten over doet om van Kampen naar Zwolle te gaan. Tegenwoordig is er ook een station Kampen Zuid, waardoor er een directe sprinter verbinding is met Amsterdam Centraal via Lelystad. Ondanks dat u dicht bij een grote stad woont, kunt u in Kampen genieten van een rustige woonplaats met rijke geschiedenis.

Huis verkopen in Kampen

Het is uiteraard mogelijk dat u uw huis in Kampen juist wilt verkopen. Dit kunnen wij voor u regelen. Op onze website brengen wij uw huis snel en professioneel onder de aandacht, zodat de verkoop snel geregeld kan worden. U kunt dan zonder zorgen verhuizen naar uw nieuwe woning. Neem gelijk contact met ons op als u uw huis wilt verkopen, zodat wij al uw wensen en de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Ook voor het taxeren van uw woning zit u bij ons goed. Wij kunnen de waarde van uw huis bepalen aan de hand van diverse factoren, zoals de ligging en de staat van de woning. Wij hebben diverse partners en certificaten, waardoor wij een gevalideerd rapport op kunnen stellen volgens de richtlijnen van het NWWI en de Taxateurs Unie.

Enkele reviews van onze klanten

Vakkundig en soepel

Het verkooptraject liep van begin tot het eind vakkundig, soepel en snel. We zijn zeer tevreden over de begeleiding van de medewerkers van Veltkamp & Stam Admono Makelaars. Een absolute aanrader voor de verkoop van een woning.

Roelie van t Hul, review op Google

Persoonlijk en goed advies

Goed advies, persoonlijke contact, prettige mensen in de omgang die met je meedenken. Goede ontvangst, zakelijk op de hoogte en bekend met de markt en goede koffie.

Dirk Van Der Worp, review op Google

Snel en meedenkend

Wij raden iedereen dit kantoor aan. Zowel voor aankoop als verkoop. Ze werken snel, denken mee en zijn reëel. Kortom: goed kantoor!

Frank de Groot, review op Google

Huis kopen in Kampen

Wilt u verhuizen naar de prachtige stad Kampen? Kijk dan gerust op onze website tussen het huidige huizenaanbod. Indien u op zoek bent naar iets specifieks, maar dit niet op onze website kunt vinden, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee zodat wij u aan uw droomhuis in Kampen kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen als makelaar in Kampen voor de koop, verkoop of taxatie van een woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Contact opnemen gaat zeer eenvoudig via het contactformulier op onze website. Uiteraard kunt u ook bellen, dit doet u naar 038 – 444 7111. E-mailen kan naar info@veltkampenstam.nl. Ook indien u eerst nog meer informatie over ons wilt verkrijgen, kunt u gerust contact met ons opnemen.